пʼятниця, 2 грудня 2011 р.

Година спілкування

       Сьогодні ми зустрілися в актовому залі нашої школи зі своїми друзями з 2 - Б, 1 - Б, 4 - В класів і провели годину спілкування на тему "Толерантність". Вели мову про визнання поваги до інших людей, про вміння співіснувати разом. Дали відповідь на запитання "Чи заважають спілкуванню відмінні риси особистості. Вивели формулу терпимості: я маю право на повагу та терпимість з боку оточуючих і оточуючі мають право на повагу і терпимість з мого боку. Терпимість потрібно виявляти до всіх.
       Дізналися, що 3 грудня - Міжнародний день інвалідів. Люди з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги і для них мають бути створені такі умови, щоб  дозволяли себе відчути рівними серед рівних.
















       Ми зробили такі висновки: ми повинні доброзичливіше ставитися один до одного, вміти зрозуміти людину і вміти вибачити її, бути дружелюбними, не робити іншим такого, чого б не хотіли для себе, а для цього треба викоринити зі своїх сердець зверхність, байдужість, упередженість.  І тоді нас - щирих, добрих, сердечних, будуть всі любити і поважати. Світ стане кращим!

       Любі діти! Виявляйте милосердя, людяність та любов до ближнього.


Немає коментарів:

Дописати коментар